Välkomna

Halloj! Välkomna till mitt första blogginlägg här, så kul att ni har hittat hit! Här har jag tänkt att ni ska få en chans att lära känna mig lite mer, vem jag bakom kameran är och få en liten inblick i fotograferingar och kanske även lite behind the scenes!

Som ni kanske redan förstått så heter jag Sofie, jag är 27 år ung och bor i Norrtälje en bit utanför Stockholm. Jag har fotograferat sedan jag fick min första systemkamera när jag var 16 år och har nischat in mig på porträtt och motorsport/actionfotografering. Jag håller själv på med motorsport och tycker det är bland det roligaste som finns!

Mitt hem delar jag med min sambo, vår hund Sixten och våra tre katter som ni nog kommer få se en del här (:

Har ni några frågor eller hittar ni något på hemsidan som inte riktigt fungerar så får ni mer än gärna höra av er, den är fortfarande under uppbyggnad och jag sitter och pysslar själv vilket gör det lite svårt att hitta alla fel själv!

Nu ska jag återgå till hemsidepyssel! Jag hoppas allt är fint med er och som sagt, superkul att ni hittat hit! (:

Hej hej!
Sixten när han var valp <3
<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *