Ny grafisk profil

Låt mig presentera: jag har en ny grafisk profil!

Jag har länge tänkt ta tag i min grafiska profil men skjutit upp och skjutit upp eller gått efter hur jag ”alltid har haft det”. Det tankesättet har i sin tur gjort att jag inte riktigt känt att jag hittat rätt på senaste tiden. Jag har känt att hemsidan känts platt och tråkig och att mina färger kanske inte varit helt hundra. Jag har alltid älskar mauve, gammelrosa, och dras fortfarande till den färgen när det kommer till vissa saker. Men i mitt varumärke känns den ”gjord”. Jag har vuxit ur den helt enkelt. Så satt jag och scrollade på färgpaletter häromdagen och drogs till helt andra färger än jag gjort annars. Men tänkte att så kan jag ju inte göra. Jag har ju alltid haft det si och så.

Men så tänkte jag om. Och landade i färgerna ni nu ser här på hemsidan. Och vet ni? Det känns så nytt, fräscht och inspirerande. Att jag dessutom föll för gult och grönt är för mig en gåta då jag aldrig dragit åt det hållet förut. Jag tycker i alla fall det känns så bra och det passar fint till min stil jag börjat landa i nu också.

Så frigörande det kan vara ändå att bara tänka NYTT. Göra NYTT. Jag är i alla fall fullkomligt kär (om man nu kan vara det i en grafisk profil, men jo, det kan man nog) och har fått en nytändning i min kreativa hjärna. Så välkomna till en ny tid utan mitt vanliga rosa och vita. Det här blir bra!

Kommentera gärna vad ni tycker, det vore kul att få lite input och höra era åsikter!

Min nya grafiska profil. Sofie Westberg

Glöm inte att jag säljer mina fotografier som prints, dom hittar ni här!

Följ mig gärna på Instagram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *