BROW BY WESTBERG

Hej! Kul att ni hittat hit!! Jag kommer snart kunna ta emot nya kunder och ser så mycket fram emot att få pyssla om era fransar och bryn. Det är lite småsaker kvar med uppstarten av mitt nya företag men det är (förhoppningsvis) snart klart, efter det är jag mer än redo att ta emot er!

Jag gick min utbildning via LashLift Stockholm och kommer att arbeta med märkena Nouveau Lashes & HD Brows. Det är två fina märken, Nouveau Lashes är till exempel det märke som tog fram själva Lash Lift-behandlingen. Jag kommer självklart även att kunna erbjuda eftervårdsprodukter och lite annat kul för att ni ska kunna få resultatet att hålla så länge som möjligt.

Jag ska jobba på för att få det sista på plats så fort som möjligt så att vi snart kan ses! Under tiden får ni gärna följa mig på Instagram (Browbywestberg), där kommer jag lägga upp mer info om tider och när jag är redo att köra igång🤍

Brow By Westberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *