Nu är jag igång!

WOW hörrni! Vilken fart allt har tagit sedan jag registrerade mitt lilla företag! Jag startade ju upp allt med tanken på att ha en hemmasalong till en början, den planen har nu helt ändrats! Jag har lyckats få tag på en jättefin egen liten lokal på Värmdö där jag nu precis blivit klar och öppnat upp kalendern för nya kunder. Dessutom har jag fått en fantastisk möjlighet att hyra in mig två dagar i veckan hos Pernilla på SpaTerapeuten i Orminge. Något jag är SÅ tacksam för!

Så, från att ha startat med tanken på att ta det lite lugnt i början till att nu ha två lokaler att hålla till i och kunna köra på som jag vill. Det känns så himla himla roligt! Samtidigt som det också är VÄLDIGT läskigt, det ska jag inte sticka under stolen med.

Tisdagar – lördagar hittar ni mig på Fruviksvägen 2 på Värmdö och söndagar + måndagar finns jag hos SpaTerapeuten i Orminge Hus på Edövägen 2. Värmdötiderna bokas via min BokaDirekt medan Ormingetiderna just nu bokas via DM på min Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *